Cirit birit

Hai mommies. Saya baru 12W5D pregnant. Dah beberapa minggu ni saya kerap buang air besar. Lebih kurang cirit birit la. Ada sesiapa pernah alami? Atau ada yg tau kenapa jadi mcm ni? 🥺

1 Trả lời

Tidak pernah sis, taik keras sangat and susah nak keluar ada la sbb sembelit. Time pregnant mmg akan ada sembelit. Tapi kalau boleh jgn teran kuat sngt risau plak buasir nanti. Try tnya doktor nanti👍🏻

3y trước

camtu pulak ya. Insya'Allah nanti sy tanya doc. tq sis respond 😊