HB LOW DARI BUKA BUKU PINK LAGI

hai mommies ! saya 17 weeks n ada masalah HB low haritu last check 10.1 . 18/7 pulak saya kena masuk zat besi dalam badan kalau HB tak naik untuk checkup pada 17/7 . saya cepat sangat rasa penat or rasa nak pitam kalau berdiri lama sikit atau buat kerja . so saya assume ubat KK tu masih belum cukup utk badan saya setakat ni saya cuma makan ubat Iberet yang KK bagi selain buah buah dgn daging merah , boleh tak recommend supplement tambahan yang mommies guna untuk cantikkan HB #BantuSaya #firstmom

2 Các câu trả lời

orang kata boleh telan pati delima gulsan tapi saya elakkan dari ambil supplement tambahan. buah oren saya akan makan lebih dari biasa dan amalkan minum air lemon suam sepanjang masa setiap hari. isi je dalam botol besar minum sampai lebih dari 3liter sehari. alhamdulillah hb maintain cantik

2mo trước

biasa sy letak je sebiji setengah utk 3liter. tak nak bg pekat sgt rasa lemon takut pedih perut. kena minum kosong ya tanpa gula