18w6day

Hai mommies : Sapa ada pengalaman mcm sy sy gdm on oha(metfomin ) myb nnt akan refer doc utk insulin ..(takot bab ni ) harini checkup kaki pulak bengkak sikit srn takot sebab sy ada family yg hypertension ...start lusa dah kena selang sehari cek bp ...dan hb pon drop dr 11.7 tinggai 11 ... Camna korang handle emosi bila mcm2 mslh mcmni ..sy hari2 memikir bab ni kdg2 keluar jugak air mata ni

1 Trả lời

Sis kena bnyk positif...fikir setiap kejadian ada hikmahnya... Jgn bnyk fikir negetif... Tkut effect baby... Kesian dia...