Berat Baby 31 weeks

Hai mommies , okay ke berat Baby 1.8kg 31 weeks

95 Các câu trả lời

normal... waktu saya bt scan, dr kata start 7 bulan baby naik 1kg setiap bulan sampai due 9bulan tu normal... logiknya normal 9 bulan berat 3kg

dkt mana nk tgk berat baby kita,sebab doktor takde bgthu brpe

2y trước

boleh Shae tak nak tahu berat bby sakit kertas scan tu mcm mna ya nak tngok..saya tak tahu sngt nak tngok berat bby dalam kertas scan..

Doktor je kata saya 31 weeks 3hari berat baby 1.7kg normal.

3y trước

berat sama lah

Sy 31w aritu dkter scan baby 1.9kg . Normal dkter kate

3y trước

tak pe..nanti bayi akan membesar lagi.jangan lupa makan vitamin yg doktor bagi

sewaktu 29 weeks saya scan berat baby 1.8kg tp bukan accurate normally dlm scan kan..on gdm and tanya doc katanye normal

Klau sy 31 week skrng berat baht 2.6kg..hmm smngat dia, next week apoiment dgn pakar nk tgok balik dia berat naik ke tk

2y trước

saya 31w 5d 2.26 kg..kata dok baby besar.takut sampai 4kg ke atas

saya 31 minggu berat bby 1.7 dh..Kuar nanti tk thu lh due 20.1

3y trước

eh eh dekat2 yek kite...sy 23.1.22 ..insyallah

semangat baby nya..saya 31w5d 1.623kg hihi

3y trước

hehe same la due bulan11 .sye 9.11 semangat tu baby 30w 1.9kg☺️☺️

saya 30 weeks baru 1.6kg sekarang 32weeks dah minggu depan jumpa doc nak cek lagi baby dah berapa kg 😆

Saya scan 30 weeks 2.03kg, berat badan xnaik byk pn.. 2 mggu 100 gram shja, skrg baru 50kg..

2y trước

Alhamdulillah lahir hari tu 3.4kg, sekarang dh 4 bulan