Breast Pump

Hai mommies nk tnye kt mna yea nk cr breast pump yg murah2 yea,sbb sy tgk dkt luar harga semua mahal2.

12 Các câu trả lời

Tgok kat shoppe atau lazada. Boleh dapat bwah harga rm30 . Saya pernah beli elok pakai macam yg mahal punya je hahaha

Saya beli dkt pump on the go. Dekat situ kita boleh try satu² pump mne yg sesuai. Free gift dia bagi berlambak²

5y trước

Tq sis.. Nti sy try cr yea.

Sy beli kat shopee..harga rm30 je, bertahun2 tahan..huhu..tp kena pandai cari dan tgok review..😊

Saya cari second hand, carousell tommee tippee. Pump dia guna yang lain beli parts baru. Macam tiub dia

5y trước

Mummy cr kt mne yea yg 2nd hand tue. Klu ader yg murah ok la jgk.

Sy pernah beli kat shopee murah..kat kedai pump on the go pon okay sbb sis boleh try satu2😃

Kt shopee jenama buubee murah je dlm 30++

Beli kad lazada mom... Lumayan lah

Qq baby shope dekat fb mur mur , shopee

Shopee dkt momo house 😊😊

Beli kt shopee je..