Baby 1y 2M

Hai mommies nk tnya apa prlu buat bila baby tk nk mnyusu dan mkn bila tngh cirit birit.. tpi saya ada bgi air ors bingung dah nk buat apa sbb bawa ke klinik doktor kata baby nmpk ok sbb still aktif ada petua tak spaya baby nk mnyusu #pleasehelp

1 Trả lời

Hai. Kalau anak saya pun pernah kena cirit birit memang dia aktif tapi macam doc cakap kena sabar bagi elok cirit birit dia. Anak mommy masih minum susu badan or susu fm?

2y trước

Sama² 💕