Breastpump yg sesuai

Hai mommies, Nk minta pendapat mommie breastpump jenis/brand apa yg sesuai. As a working mom yg officemate semua lelaki, rasa insecure nk pam kt meja. 🥲 kalau beli yg corong tu kena pam kt surau, selalu pam ambik masa stengah jam utk nk pam n pack susu kan. So rasa mcm lama sgt n takut org cari. Atau mommies ada tips mcm mana nk pam kt office. Insecure and tak selesa nk pam bila semua lelaki, and office jenis yg xde cubicle. Dia meja straight je. Kiri kanan member, depan pn sama.

1 Trả lời

cari yang jenis cani mommy.. masuk terus dlm tuu, sy pkai nii .. mmg senang.. kluar lunch tengah hari pun senang, smbil jalan2 tuu dia pump sndri 😅😅 xde wayar2, xde nmpk bnde tu kt luar .. msuk terus dlm baju