Mucug Plug @ Keputihan?

Hai mommies. Ni mucus plug atau keputihan ya? Sy confius.. 37w1d pregnant.. Tp dri smlm mmg sakit perut, mcm nk buang air besar tp tak pun.. Maaf gmbr kotor skit.. 😣#1stimemom #pleasehelp

Mucug Plug @ Keputihan?
2 Các câu trả lời

mucus ni akan keluar tanda bahagian bawah kita tu dah mula menipis untuk proses bersalin nanti ..

2y trước

dia akan kluar skali dgn darah kan? selagi xde darah tu dikira keputihan ya

saya 37 weeks 5 days, sama ada jugak. kadang warna putih je keluar.