Anak lelaki Kuat Menyusu

Hai mommies nak tnye. Anak lelaki saya skrg dh 1 bulan 7 hari. Normal utk fm 1 bulan 3oz - 4oz sahaja. Tapi utk anak saya die x ckup 4oz. Biasenye wktu malam 5-6oz baru die lena tido. Kalau x kami kene berjaga dgr die menangis. Bila dh bagi susu balik bru die lana tido. Normal ke mcm tu. Takut overfeeding#ingintahu #bantujawab #firstmom #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

bedung tak?

6mo trước

ye dah..memng sblum tido wajib die sye bdungkan. kalau x. memang die xleh tido