Anak lelaki Kuat Menyusu

Hai mommies nak tnye. Anak lelaki saya skrg dh 1 bulan 7 hari. Normal utk fm 1 bulan 3oz - 4oz sahaja. Tapi utk anak saya die x ckup 4oz. Biasenye wktu malam 5-6oz baru die lena tido. Kalau x kami kene berjaga dgr die menangis. Bila dh bagi susu balik bru die lana tido. Normal ke mcm tu. Takut overfeeding#ingintahu #bantujawab #firstmom #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

banyak 5 6 oz tu. Cuba tenangkan dia guna kaedah lain selain susu

6mo trước

huhu.. lgi2 sye first mom. mncbr juga nk besrkan die

bedung tak?

6mo trước

ye dah..memng sblum tido wajib die sye bdungkan. kalau x. memang die xleh tido