Jarak kehamilan

Hai mommies, nak tnya ada tak yg kandungan first dia czer, and anak baru setahun lebih tp pregnant lg??? Korang ok x?? Sya takut,tp xkan nak tolak rezeki kan ... #ingintahu #bantusharing #bantujawab

4 Các câu trả lời

Saya..sekarang ni preggy 6week utk anak kedua dengan jarak 1tahun7bulan ..anak first bf..lmbt mkn je mesti rasa nk pitam lembik lesu smua ada..gamaknya kena sentiasa makan jela skrg ni..due utk anak second ni bln nov nnti😌

6mo trước

sama sis, kandungan saya pun 6weeks.. due pun nov nnti

ramai je..sy salah sorg nya. sulung bsalin 06/22, no 2 bsalin 01/24. yg penting suami kena ringan tgn bantu urus si sulung yg tgh lasak.

SMA la

sy

5mo trước

anak pertama baru setahun 2bulan Sy da mengandung