Cucuk kancing gigi

Hai mommies , nak tanyaa bila sebernanya kena cucuk kancing gigi ? Saya dah nak masuk 26week tapi tak kena cucuk2 lagi . #firstmom #pleasehelp #firstbaby

19 Các câu trả lời

Saya masa 21w dah kena cucuk first dos sbab dah rasa kick, pastu 25w pun dah cucuk 2nd dos.. hehe.. Try roger nurse awak takut dia lupa. Tempat saya tiba2 kena cucuk. Haritu checkup haritu juga bagitau nak cucuk on the spot🤣 haha

1y trước

sama tetiba

saya cucuk kancing gigi masa 24 weeks, nurse ada tanya dah rasa kick ke. sy cakap ada, terus on the spot dia cucuk. Tapi tu utk 1st dose, 2nd dose sy tak pasti bila. Puan boleh tanya nurse dlu takut dia lupa.

1y trước

Lepas sebulan baru dos 2 pulak

Sis kena rajin tanya nurse kot2 dia lupa.Nurse kk saya ckp first pregnancy akan kena cucuk dua kali utk kancing gigi. Saya baru kena cucuk minggu lps 24weeks. Dos kedua plk masa 28weeks nanti

Bila awk da rasa baby kick walaupun just rasa bubble2 je terus bgtau nurse awk. Nnt dia akan cucuk kancing gigi. Cucuk kancing gigi ni bila awk da rasa baby start menendang

1y trước

Oh saya ni baru tahu pasal cucuk ni sebab misi xpernah ceritaa. . Btw tq

Kancing gigi ni first baby saja kena cucuk atau setiap pregnancy kena? Saya pun sudah 24 weeks tapi nurse x ckp apa2

1y trước

stiap kali pregnant kne cucuk sis.. sy pregnant kali ke 2 nurse cucuk booster skali je..

saya dah ada buat appointment utk cucuk, sampai2 nurse lupa. so better remind nurse mungkin lupa tu

saya dpt 1st dose 24w ,2nd dose 26w … kne remind nurse balik.. kdg dorg pn lupa

Saya 25 week saya dah cucuk, kadang kadang kene remind nurse takut nurse lupa

Saya belum cucuk kancing gigi lagi. Skrg dah 26w1d 😅 misi pun takde bagitau pape.

1y trước

kena tanya nurse awk sis, takut nurse lupa.. sbb patient dia bukan kita sorang.. patutnya kena 2 dose, first dose masa awal2 rasa baby kick.. tanya nurse balik tauuu

sblm 28w. ringan mulut tanya misi kk takut dia pun lupa sbb suntikan ni 2 kali.

1y trước

Saya baru tahu pasal cucuk ni . Sebab misi xpernah cerita so xtahu apapa