Luka czer bengkak

Hai mommies. Nak tanya yang mommies czer ni. Pernah jadi tak dekat kawasan czer tu mcm keras atau bengkak dan bekas selulit bergelembung mcm gelembung air. Kalau ade sesape share please.

3 Các câu trả lời

Salam sis saya pun sama....saya tgh pantang 41hari harini... Apa yg Sy buat supaya kurang sakit -bertungku -elak kopi/nes yg buat saya cirit birit -minum air asam kunyit - makan ubat nonaroguy -minimakan pergerakan -lebihkan rehat Supaya bermanfaat ye

keloid ke? tu normal.