Bengkak czer hari ke 27

Normal ke masih rasa bengkak dekat bahagian dalam walaupun nak dekat sebulan? Tapi takde nanah/ luka terbuka pun. Cuma masih rasa bengkak shj. Saya first time czer anak pertama#firstmom #Czer

2 Các câu trả lời

Sy sapukan minyak urut kat tmpt bengkak tu cepat surut. Klu mse 1st kena czer dlu tak ingat dah mcm mne tp rs mmg lmbt baik jgak. Sbb ni regeneration of tissues akan ambil masa, sbb kulit pun kitarannya 28hari.

normal sis. sy dlu pun luka kat luar cantik ja. tp dlm tu masi rasa kebas, sakit ngilu.. kalau beranak czer mmg makan masa lama nak bagi sembuh btl2. as long luka luar kering dan xbengkak/merah