Susu formula atau susu 1L

Hai mommies. Nak tanya.. sya ada gdm, kalau sya tukar susu ke susu hl boleh tak? Before this mnum susu formula - anmum & Similac. Kalau tukar susu hl, khasiat tu baby tetap akan dapat atau hanya susu formula yg sesuai utk baby juga? #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Macam i minum anmum i dah masuk 21 weeks i akan stay dgn susu tu i pon gdm diet on control sebb keluarga ade dibetis. Jumpa ditician ckp i sesuai minum anumun je lainlain tak boleh. Act boleh je tukar tapi tak sama dgn susu formula sebb include dha vitamin semua. Tapi kalau nak cuba boleh je ikut atas badan.

apa apa susu pun boleh je.