Susu Formula

Hai mommies.. nak tanya susu formula jenama apa yg ok ye? Anak sy nak masuk 3 bulan. Tak lama lagi sy dah nak mula kerja. Tp tak tahu nk beli susu formula yg ok. Tq yg sudi menjawab 🙏🏻

2 Các câu trả lời

susu fm actually kena try and error..ikut kesesuaian perut bby. advise sy, beli yg senang nk dpt. beli pek kecil dan cuba bg pd bby tgk klu ada apa2 reaction dari segi pembuangan.

8mo trước

terima kasih ❤️

kena try dan error. beli pek kecil dari brand murah ke mahal. pantau keadaan anak cm sembelit, cirit birit or alergik susu lembu.