susu formula

hai mom. ada tak yang anak mmg dari nb terus minum susu formula? boleh share tak susu formula mommies semua. saya due 4/11 tp nak stnby je susu formula. beli yg trial pack je cuma tkthu susu formula mana yang ok. dan boleh bagitau tak mcm mana kita nak tahu yg baby serasi dgn susu tu. #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

saya bg similac tc. kalau kencing berak ok, takde masalah kembung so InshaAllah serasi la tu