sakit

Hai mommies. Nak tanya, saya 14weeks of pregnancy. Minggu ke 14 ni saya kerap sakit bawah perut. Sakit yg mencucuk. Dan keputihan saya keluar dgn sangat banyak. Adakah itu normal?

8 Các câu trả lời

Kalau keputihan tahap teruk jumpa doc bg tahu..takut jugak sakit sbb keputihan ke apa ke.....kalau keputihan normal xpa.semoga di permudahkan..

Sya pernah mcm ni dlu msa mngandung ank ke3.. 11week.. Sis pegi jumpa dr.. Takut nnt ada jangkitan sbp keputihan berlbihan x normal.

tak. jumpa doc untuk check keputihan.

3y trước

better peggy hospital check harith saya mcm sis lh .. check masuk mulut itik rupanye ad kumab pastu diteck gbs humm.. tpi sokey lh .. jnji anak ok siht

Jumpa doktor utk cek

Better sis jmpe.doc

Jumpa doctor dear

Cuba refer doc

Refer dr