anemia/hb low

hai mommies, nak tanya risiko kalau hb low untuk lahirkan baby dalam weeks berapa ya kena on standby mode bersalin? kandungan sekarang dah 32 minggu .#firstbaby #nervous_excited

2 Các câu trả lời

Hi based on my experience first pregnancy dulu, saya kerap pitam sebab hb terlalu rendah and last pitam ngam ngam 37 weeks and terus emergency csect. Alhamdulillah everything went well❤️

3y trước

Tak pernah sis, saya kerap pitam sebab berdiri lama atau baru lepas keluar kereta waktu panas. Allahh, semoga sis cepat sembuh tau❤️