Baby Bump

Hai mommies! Nak tanya pengalaman mommies yg lain. 9 weeks dah ada baby bump ka? Hari2 sy asyik tengok perut sy saja bila nak membesar ?

18 Các câu trả lời

Saya 10week... sy mmg suka guna tshirt ngam2 body...dah ada yg tegur 🤣

Terlalu awal, tunggu masuk 5 bulan baru nampak baby bump.

Lain org lain puan. Sy belas2 week pun xnmpk baby bump lagi😂

Sy 6 bulan baru nampak. Skrg besar sangat

Nnti dia beso x lart nk bawak😅😅

5y trước

Hahaa mmula mmg cmtu... nnti dh beso mengah nk bjkn nk bdri..😂😂.. ase nk cpt kluokn dia ja. Lg2 kne kick adoii lg x sabo nk branak😂seksa.

ikot pada badan mommy juga. 😁

saya 18 week baru nmpk bump😂

Haha sabar2..