kesakitan yang perit

Hai mommies , Nak Tanya Normal kha sakit belakang terutamany tulang buntut sama blkang paha sama bawah perut sebelah kiri sakit . Yang paling skit tulang buntut hingga blkang paha tu . Sorry mommies sy new tak tau sngat . Mngandung anak pertama . ?

2 Các câu trả lời

sma la mcm sy...

5y trước

sy pon x tau...tpi sy pernah keguguran dulu masuk jer 3 bulan gugur...skrg sy pregnant pulak tpi bru 10minggu 4 hari... skrg pon kuat sgt sakit pinggang lenguh kt blakang and sembelit😢

Normal tu