MY 1ST

Hai mommies, nak tanya mn yg baik & lebih diguna perlukn ye? Tilam / babynest? 1st baby ni xtahu.

MY 1ST
30 Các câu trả lời

Tilam..baby nest mcm no function sgt.. Sme mcm tilam je.. Cume ia lbh slese coz ade wall yg blh protect amd bt bby rse more comfort..tp da besa ckit da x muat duk dlm 😅 better beli tilam je..

5y trước

Kannnnn

Baby nest tahan kejap je sebab baby cepat outgrown size baby nest tu. I dulu just beli tilam, sampai sekarang 6months still guna tilam yang sama. Kalau u ada bajet lebih boleh je nak beli dua dua

5y trước

OK. Tq sis, 😉

Better tilam . Sbb baby nest terlalu kecik muat2 untuk newborn tapi boleh je req extra large kalau nak babynest tu tapi harga boleh tahan . Hihi .

Tilam lg better. Boleh pakai lama. Kalau ada bajet lebih baru beli babynest. Baby dduk kejap je dlm babynest tu nnti sbb cpt besar.

Better amik tilam sis.. Babynest kecik.. Lgpun bby cepat membesar, blh duduk skjp je dlm baby nest tu.. Klu tilam, lama ckit..

Sy beli katil second.. Tilam baru..baby nest cantik tp dpt pakai skejap je.. Its ok depend sis jg 😉

5y trước

Betul. 😊 saya pn rasa tilam lebih baik & blh pakai lama

Sye amik tilam... Bby bkn nk sgt pon dduk dkt bbynest tu😅risau x terpkai je nnti. Syg sgt.

5y trước

😊

tilam dan better tilam tu biar lebar. sbb nt baby nak pakai smpai besar. leh golek2 atas tu.

5y trước

Hehe. Iye. Tq sis 😉

Tilam. Boleh pakai lama. Anak dah umur setahun pun masih boleh guna lagi 😊

5y trước

baik sis. Tq ☺️

Tilam sis..babynest tu skjp je..nk cantik2 bolela tp pkainya xlama..

5y trước

Betul. OK tq sis 😉