Period Selepas Bersalin

Hai mommies. Nak tanya memang period selepas bersalin x teratur ke? Saya baby 7 bulan baru first time dtg period selepas bersalin.. Lps 2 period dah x cntik mcm sblm mengandung kdg lewat 2/3 hari.. Skrg ni period lgsg xdtg.. Adaka sbb sy full bf? Sblm ni period dtg pn sbb sy da kurg bg bf.. Sejak pkp ni baby dok melekat je so mmg bf je.. Adakah ni salah satu sbb period dtg lmbt?

2 Các câu trả lời

lepas bsalinkn ank mmg bg full bf.. period dtg bile susu bdn mkin kurg 3 3 ank mcm tu 1½tahun baru dtg bulan. #23Nov20 #TAPSuperMoms

Kalo bf bby mmg period tganggu bg sesetgh org