7w2d pregnancy

Hai mommies nak tanya kalau scan doc bgtahu dah 7w2d normal ke cuma nampak kantung dan segumpal daging? Sepatutnya ikut tarikh last period skrg dah 8weeks. Doc suruh datang lagi lepas 2 minggu.. sekarang muntah2 agak teruk petang & malam. Any mommies boleh share?

3 Các câu trả lời

Normal dear. Still in process pembentukan kantung. 8-9week baru nampak janin and dengar heartbeat. Rasa nk muntah tu normal. Will get better bila nak masuk 2nd trimester. Take care dear. Enjoy your pregnancy ☺️😘

normal. baby baru nak membentuk. awak boleh search dkt youtube utk tengok proses kejadian baby mengikut week

Normal mmg nmpak seketul je tak nmpak tgn kaki lg pn