mimpi buruk..

hai mommies nak tanya kalau masuk 2nd trimester mmg akan kerap mimpi buruk ke?? sebab saya lately ni slalu sgt mmpi pelik #14weeks #1st baby

19 Các câu trả lời

Saya pun sama masa 2nd tri. Wlpn tk tgk cite antu ke apa. Ada je mimpi ntah pape. Dh baca doa pun sama ja. Tp tk lama lps tu dh okay.

4y trước

mybe sebab terlalu penat. 😊 Kalau rasa mimpi tuh terlalu buruk lawan diri untuk sedar dari mimpi sis. lepas tuh mengucap & Istighfar 10x pun dah memandai. baca ayat kursi then sambung tidur. 😘 Semoga mummy & baby dalam lindungan Allah S.W.T