Minyak herbanika NR / param, tapel, pilis

Hai mommies. Nak tanya, kalau contoh kita dah beli minyak herbanika & krim barut dari nona roguy, param, tapel tu akan guna jugak ke kemudian? Sbb saya tengok semua tu sapu2 dekat badan. Tq in advance 😁

1 Trả lời

bagi saya tapel, pilis, dan body warm lotion, bengkung tu lebih penting dari makan jamu. sbb ia memberi keselesan buat saya selepas bersalin. kalau jamu tu saya lebih prefer makan makanan berkhasiat.