Baby 8bulan

Hai mommies nak tanya ..kalau baby 8bulan yg nak tumbuh gigi memang akan demam on off ke ? Sbb anak sekarang badannya panas sikit risau lahh 🥹

3 Các câu trả lời

ye sis..anak sy sehari sebelum nak masuk 8 bln hari tu demam on off 2 hari dengan merengeknya..lepas tu ok, tp still kahak n hingus dia x hilang lg sampai skrg

Ya.. pengalaman anak saya begitu. Suhu naik tapi tak demam. Kali kedua demam.

iya betul. ibu keep pantau ya, klu tinggi better bawa g klinik ambil ubat

1y trước

ohh yekee ..baik2 terima kasih ye puan