HB Low 9.9 , mohon bantuan mommies2 cara lain yang berkesan 😭

hai mommies . . nak tanya HB Low mommies2 buat macam mana ya ? saya makan zincofer terus pitam muntah2 lah . . ada cara lain tak nak naik kan HB 😭

16 Các câu trả lời

Sy xmakan sis..sy amalkan susu wildan mama premium shj.. Alhamdulillah hb naik.. Hehe.. Cubala kalau sis ok dgn susu kambing.

2y trước

Sis mnum yg ada perisa ke or original? Hb sy drop teruk dr 11 ke 9😅

Sy makan iberet.. Utk naikkan hb... Serasi.. Start makan dah 4 ari alhamdulillah dah xde muntah atau loya...

saya pun selalu muntah lepas makan zincofer. masa makan okay. tak lama lepas tu mula lah keluar.

bukan MKN buah,sayur hijau buah jambu batu blh naikkan hb,sayur bayam hijau,

vitalea shaklee naikkn hb sy dr 10 ke 12.5

Tukar supplement lain mcm iberet.