Gula dalam makanan?

Hai mommies. Nak tanya boleh ke letak gula sikit je hujung sudu kat makanan baby umur setahun 15hari. Sekarang kalau makan susah dah nak habis. Separuh je makan kadang2 habis. Berat masih 6.4kg. Baby girl. Dia makan 3kali menu berat 2 kali jajan mcmm cucur,lempeng,biskut dia gitu. 3kali mean meal tu yang kadang ok habis semua kadang setengah je kadang tu 4suap je tanak dah. Fully bf baby. #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

selain pemakanan ada bawak baby grounding tak? selalu makan bersama baby tak? baby makan sendiri tak

Better madu lah... Organ dia belum matang lagi nak bagi gula.