susu baby time subuh

hai mommies nak tanya baby 11bulan nak dekat setahun ni mmg dah jarang ke nak susu time subuh ? sbb sblm ni baby selalu je nak susu tp skrg dah jarang , klu dlu 2 kali susu tp skrg sekali je tu pn tak habis, buat 2 kali pn tak habis jgk . kadang 2oz je sebotol . ni tak perlu risau ke mommies ? 🥹#bantusharing #pleasehelp #advicepls #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

x perlu.. sbb mgkin tyme siang baby da ckup mkn & mnum susu..