Vitamin

hai mommies! nak tanya ada yang makan maltofer sepanjang preggy? okay ke kalau makan itu je? first time makan obimin, start cirit birit.. so saya beli kat farmasi diorg bg pilihan maltofer dan iberet plus. kalo ada yg consume maltofer tolg bagi pendapat. thanks

7 Các câu trả lời

saya mmg tak boleh telan ubat dri KK jadi doc suggest makan maltofer. terus pi beli kat farmasi, Alhamdullillah sedap hb pun naik okay ja. rasa coklat hehehehe

Sy mkn Iberet je sebelum pregnant sampai sekarang. Bila bgtau doctor, mmg diorg tak suruh add on anything.

I tengah makan maltofer. Okayy dia lagi best. Rasa coklat horlicks cmtu.

sy ada maltofer..hheh bli sekotak tp mkn dua biji je..doc suh stop..spa nk bgtau k

5y trước

Maltofer perisa coklat kan? Ada lagi ke awak. Cari kat farmasi semua tak ada. Susahnya nak cari 😅

Best for you to ask your doctor before taking any meds or vitamins.

Sy consume maltofer hb naik sikit je

Doctor suruh sy amik iberet plus