Baby 4m duduk

Hai mommies.. nak tanya, ada x baby 4m nak duduk, x bagi duduk marah2.. risau badan mcm masih lembut lagi.. meniarap belum pass sangat baru nak pandai senget badan.. mcm mana ya? Adakah bagi je baby duduk dengan sokongan atau halang baby duduk?

4 Các câu trả lời

Sama la dengan anak saya. 3 bulan ++. Lorat nak duduk ja. Tak bg duduk sampai nangis² marah kita. Atok dia marah bila bg baby duduk sbb badan lembut lg. Tp tu laa. Tengah bg susu pun dia nak angkat² badan. Nak halang cmne pun tak tahu. Saya bg jgk duduk kejap².

sama lah. and kuat berdiri! meniarap pun tak nak, dia sibuk nak berdiri. pergi checkup kk haritu dia nak berdiri je. balik terus tidur. tahu penat 😂

boleh. cuma kena ada support. ank sy pon 3 bulan lebih. belum boleh meniarap lagi. suka duduk sandar dekat badan sy

normal je tu..biar je