berat baby 8bulan

hai mommies, nak tanya ada tak tips utk naik kn berat baby ? sbb anak saya dah masuk 8bulan tp berat masih 7.5kg . sedangkan baby saya haritu 6bulan 7kg . ada kaa berat baby saya normal ? saya skrg nak minta tips utk naikkan lagi berat baby . skrg baby makan n susu tp berat lmbt naik 😅 #bantusharing #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

sis bley check kt sni berapa gram berat baby ptut naik ikut usia.. ble da mkin besar memg berat x bpe naik byk sgt mcm awal2 dlu..