baby belum berjalan

hai mommies, nak tanya ada tak dekat sini baby dia 11 bulan tak reti berjalan n merangkak lagi ? anak saya skrg tau mengesot je klu berjalan pn kena kita pegang baru dia berjalan n berdiri sendiri pn still tak boleh lg . saya risau laa 🥹 ada tips tak mommies utk anak cepat berjalan 🙏🏻 #firstmom #pleasehelp #seriusnanya

4 Các câu trả lời

anak 1st sy setahun 2bulan baru berjalan tanpa bantuan. 2nd baby setahun 15hari masih dok meniti sambil pegang barang. belom berani melangkah sendiri lg