Lendir darah

Hai mommies. Nak minta pendapat. Pagi tadi pukul 4.30 pagi saya ada keluar lendir coklat + darah. Sekarang pun ada keluar lagi sikit sikit. Sakit tak ada lagi. Baby pun gerak aktif je. Agak2 perlu terus ke hospital atau nak tunggu ada rasa sakit? Sebab masa 37 weeks pernah warded dua hari tapi bukaan baru 1cm. Sekarang dah 39w 5d. Siapa ada pengalaman ye? Kalau dah keluar lendir darah ni tanpa rasa sakit bukaan dah besar ke?

23 Các câu trả lời

mcm sy la. g spital bru 1 cm. doc sruh balik. exercise trun naik tangga. maghrib tu trus beranak😊 semoga dpermudahkan urusan puan.

4y trước

bestnya. saya ni puas exercise dah. kaki rasa nak tercabut dah. nak bangun pun sakit sakit badan. aamiin. tq sis

Pg jer hospital.. Kat sana doc boleh tolong check dah ada bukaan or tak.. Or bagitahu sama ad apuan perlu standby nak bersalin..

4y trước

tq sis

saya takde keluar tanda. dah 39w6d harini. tp haritu check jalan 2cm

4y trước

sama sis saya pun dah 2cm. sampai sekarang ada keluar lagi lendir darah. sekarang duk pantau pergerakan anak je sebab dia pun selalu mengeras.

semoga Allah swt permudahkan segala urusan awk aamiin

4y trước

tq sis aamiin inshaaAllah

tak lama awak brsalin tu hari ni atau esok pagi

4y trước

Dah pergi hospital. Check jalan baru 2cm. Doc suruh balik dulu

sy pn mcm tu dulu..pgi hospital dh bka 4 cm..

4y trước

saya dah buka 2cm pergi hospital semalam. doc suruh balik dulu.

Saya pun mcm tu dulu..pergi hospital dah 3cm

4y trước

saya baru buka 2cm semalam pergi hospital. doc suruh balik dulu.

Tanda tanda nak bersalin

4y trước

tq sis

pergi hospital sis 😰

4y trước

tq sis. dah pergi dah sis semalam. bukaan baru 2cm dan takde contraction, doc suruh balik. sampai sekarang masih keluar lendir darah.

try bersama suami..

4y trước

tq sis.