Keluar lendir tanpa darah

Hi mommys, saya ni first mom. Sy confuse sikit, sy dah 38 weeks 5 days. Semalam ada keluar lendir, tapi tanpa darah hanya lendir sy perlu ke hospital tak? Sebab 2 hari lepas saya ada ke pac hospital dokter check bukaan baru 1cm dan saya kena balik sampai skrg takda rasa sakit, cuma keluar lendir yang sy sendiri tak pernah tengok. Hehe sapa2 ada pengalam tak? #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

lendir tu tanda jugak tp awk dah ada rasa contraction tak? awk install apps contraction tracker. situ bleh agak nak gi spital ke tak.

6mo trước

Sy belum ada sakit apa2 mcm contraction tuu, cuma kadang2 ja perut mengeras.