Clear Blue Positif, Upt strip shoppe negatif

Hai mommies, nak bertanya, sy cek upt 17/8(DPO 15) Upt Dip&Tell & Upt Cassete Disclosure n Clear Blue pun positif (1-2), tapi harini 19/8 try upt strip shoppe dapat negatif, knp ya? Sy betul pregnant @ tak? Konfius☹️

Clear Blue Positif, Upt strip shoppe negatif
21 Các câu trả lời

saya nampak dua line.. positif ni.. awal kandungan hormon hcg kurang lagi ni.. nnti test lagi.

pregnant tuh , tapi tak nampak lagi , yg upt pink tuh samar-ii line satu lagi tuh

upt kaset pink tu kurang sensitif tidak spt cbd. pregnant dlm 3mgg

Try repeat dipntell sis. Kalau makin terang tu mmg ade la tu.

paling mudah sis pergi scan comfirm kn prgnant atau x

Saya check pkai cb 1-2 juga.. skarang dah 26w

yg pink tu ada 2 line lg 1 x jelas tu

macam mana sis? sis pregnant tak masa ni?

7mo trước

Dia pregnant tu.. Kt upt shopee yg bawah tu ada je dua line cuma satu line kabur sbb masih awal kehamilan..

sy nmpk doubleline sis..tu +ve

percaya sama clearblue