Sapa yang sama due dengan sy 17/11..dah bersalin ke belum tu.. Sy dh cuba mcm2 tips.. ☹️

Hai mommies.. Mohon doakan sy supaya dapat bersalin sebelum due.. Takutnya kalau kena induce 😭..

8 Các câu trả lời

sama la due..xde rasa pape lagi..kdg2 je perut mengeras..dgn keputihan mcm hingus tu dh dpt surat serah diri tapi utk 23hb..rasa nk try pac hari ni la refer sbb perut mngeras dgn kluar lendir..tapi sakit x sgt..

8mo trước

awk turun tanda mcm mana ya..saya buat mcm2 exercise dh ni..awk 4cm admit hospital ke? ada rasa cramp perut ke x?

puan ada ig nnti try follow if eja_confimenthelper..dkt sana ada di sharenya ilmu ttg bersalin tenang mana tw nnti blh memudahkan puan tuk bersalin..mg dpmudahkan segalanya aamiin

Saya due 17/11 jugak sis! Tapi sama masih takda tanda nak bersalin, 20/11 Dr mintak datang semula. Semoga kita baik-baik sahaja 😘

8mo trước

Sy dh kat hospital ni.. Td pg turun tanda.. Bukaan pon dh 4cm..

Sya pun 17/11.. baru masuk wad tadi jam 6 petang. Semalam dan pagi tadi ada buat exercise, petang tadi keluar darah

sy 16/11. samalah mcm2 tips dah cuba.. misi ckp tggu smpai 21hb,kalau xade tnda kena serah diri

8mo trước

samalah sis. saya pun skrg overdue dah. 21 serah diri

Sy pun 17/11,tak ada tanda² lagi ni..tp dh dpt surat untuk serah diri 22/11 nnti.

alhamdullillah.saya da selamat bersalin 07/11

8mo trước

Alhamdulillah.. Tahniahh... Doakan sy jugak dapat bersalin sebelum due 😊