Berpantang

Hai mommies. Mahu tanya u gaiss berpantang guna set berpantang apa ya? Apa yg paling the best result dan murah berbaloi?

1 Trả lời

untuk perut, kaki, kepala, pakai sri ayu.. param pilis tapel.. kalau x, pakai yusmira shaja.. kalau nak hilang sembelit pula, mkn phytonatal nr.. 😀

5y trước

param pilis tapel dan losyen yusmira tu hanya luaran je.. phyto tu yg mkn.. param tu sapu kt tapak kki sampai betis then pakai stokin.. ade yg sapu 1 badan.. ade yg sapu tgn.. tapi payah nnti nk dukung bby.. erm pilis sapu dkt anak2 rambut.. keliling kepala.. tapel tu perut.. kalau czer, then xyh la..