CRAMP PERUT & PINGGANG

Hai mommies. Maaf nak bertanya. Now kandungan sy dh 11 weeks. Normal ke kalau masih cramp perut dan pinggang dari awal kehamilan lg? Kadang2 tu sakit sangat nak berjalan.. Masa check up dkat swasta sy slalu bagitau doktor, tapi doktor kata xde apa2. Baby pun aktif.. Next week baru nak pegi kk buka buku pink..

1 Trả lời

Saya pun.. selalu cramp.. tapi taklah sakit sgt.. klu duduk lama kat atas seat keras mmg terasa..😂