cara nak manage

hai mommies .. maaf btanya .. maaf lari topik sikit .. sy ad toddler perempuan umur bru setahun lebih .. dan sy tgh pregnant lebih kurg 3 bulan .. sy dduk sndiri dgn anak & suami (parents jauh kt kg) .. suami sy agk bizi sbb blik dr ofis dia akan buat part time smpai malam .. mlm bru dia ad kt umah nk layan toddler tu tpi x lama la sbb dia penat & besok kne kja pulak .. persoalannya .. mcmna ye sy nk manage masa dgn toddler lagi dgn house chores lgi dgn online business lgi yg tah ke mane dh skang ni (sy buat part time online business bisnes sndiri scara kecil kecilan kt umah) kdg kdg diri sndiri pun tah ke mane dgn xsmpat nk urus diri nye .. jdi full time housewife ni mmg mcm ni ke maaf btya soalan mcm ni #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

for me its normal. situasi kita similar. now sy 25w pregnant with 1y5m toddler and parents far away from us. alhamdulillah toddler mmg ada rutin tidur (sy dh setkan waktu tidur siang)...within dia tidur, waktu tu la sy settlekan kerja rumah, urus diri dan urus parcel utk htr dkt courier.