Alahan Teruk

hai mommies , maaf bertanya , saya pregnant 7weeks . saya rasa mual dan loya . kemudian demam pening kepala dan pitam . ada ke mommy2 yang macam ni 😅 sbb saya ada baca satu article , alahan akan jadi pada 13minggu dan ke atas 😅 betul atau tak ye ?

19 Các câu trả lời

sy dr 5weeks smpi 12 weeks loya n mual n muntah2x msk 13weeks stop tp alahan air liur bnyk asyiK meludah belum stop lg smpi skrg nak msk 14 weeks.

Sya dari start 6week alahan teruk. Skrg baru 8week lebih. Kena minum banyak air. Makan sebelum lapar. Sya makan supp ganillia.

Xsmstinye sis awal2 pn ade.. tp kalau demam selsema better g klinik.. dr ckp alahan ni besenye tanda baby membesar dgn baik..

sy masuk 2 bulan terus alah tak blh bau benda² wangi smpai skrg 4bulan..so,layankan ja awak insyaallah doa yg baik² saja

xde la. ada mommy yg alahan dr awal dia tahu dia pregnant. ada mommy bila nk masok 2nd trimester baru ada alahan.

X smstinya x smua org sma mcm sy first trimester je bnyk alahan second tu dah xda & smpai skg..

Ikut orang. Sy start 7 weeks jugak sampai skrg masih alahan. Dah 15weeks 😃

lain org lain pembawakkan budak.. x sama..

lain org lain alahan nya