Turun tanda darah

Hai mommies.. korang klau dah trun tanda drah+lendir.. tp xda contraction lgi . Korang prefer trus p hspital or tggu cntraction dn nk lyan cntrction kat rmh dlu?

2 Các câu trả lời

pergi ja hospital. xperlu takut. masa 1st sy haritu pergi je hospital masa trun tanda darah. lepas doctor buat ctg & check bukaan belom ada. doctor bg je choice utk kita. nk balik or stay. sy pilih balik ja time tu. sbb mmg xrasa sakit. esok tu baru start rasa sakit contraction pergi hospital semula 4cm. 2nd baby pula sy xde tanda2 turun drh or air ketuban pecah. start dgn contraction tgkp pinggang dn buntut. pergi hospital 4cm. tggu nk masok LB room baru air ketuban pecah.

hospital terus jgn tunggu.. setiap org x sama turun tanda nk bersalin.. dh ada salah satu tanda pergi hospital terus untuk check pembukaan jln