Keluar lendir darah + lendir coklat gelap di usia kandungan 32 minggu

Hai momies, sy baru 32 week kandungan tp dah ada tanda keluar lendir drah dan warna kecoklatan mcm ni. Ada rasa contraction tp x menentu. Dah 2 hari. Blum g cek lgi dkt hospital. Tanda nak bersalin ke ni?

Keluar lendir darah + lendir coklat gelap di usia kandungan 32 minggu
3 Các câu trả lời

hye awak sya prnh mcm ni.. tp masa 29 weeks++.. sya p kecemasan, doc scan baby dan cek laluan bawah guna muncung itik tu... lepas tu doc cek jantung baby... semua ok cuma masa cek bawah doc kata sya ada kputihan dan doc bg ubat cucuk bawah tu.. doc pesan rehat byk2

3t trước

sya x kena tahan sis.. sb scan baby semua ok.. doc pesan rehat byk2..

better pegi hospital trus sbb tu mcm tanda² nk bersalin je...apa² pun kena alert tau sis...klau ada kluar or rasa lain je trus ke hospital cepat² sbb risau baby dlm perut je

3t trước

Baikk sis. Tq

Awak. Benda2 macam ni start kereta terus ke hospital tak kira laa tgh2 malam buta pun

3t trước

Baik sis. Sya pantau gerak baby lengkap jga 10 gerakan. Cuma tula rsau gak lendir tu dah 2 hari kluar je