Scan taknampak

Hai mommies! Kalau pundi kencing kosong, scan mmg xnmpk ke? Saya dh 8 minggu. Ke minggu ke berapa bru nampak bby? Punya lah risau saya cek upt sekali lagi, sbb doc bgthu dinding rahim tebal sbb nk period, tpi sbulan sy missed period. lega jgk bila doubleline tu terang. #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu

7 Các câu trả lời

saya period irregular. masa scan 6w dah nmpk baby and dah ada heartbeat. mungkin awak boleh try rescan semula nnti tapi makesure mmg kena tahan kencing tauu. semoga yg baik baik je untuk awak

2mo trước

risau bila doc bgthu nk period 🥹 sdgkan period sy regular tiap bulan. tu cek upt lagi skli. okay baik awk terimakasih.

Sy period tak teratur, kalau ikut kiraan period dah 7 minggu tapi bila scan baru 4 minggu. So sy tunggu lagi 3 minggu baru scan lagi dan alhamdulillah baru la nampak baby

2mo trước

Betul nampak kantung je

saya minggu lps scan 8w dah nampak.. tips adalah kena mnm air byk sebelum scan.. kalau rasa nak kencing kena tahan... doktor sendiri yg bgtahu...

2mo trước

baik awk, terima kasih nnti nk repeat scan lgi. hope blh nmpk. berdebar plk

tapi sy ok je tak minuk air g scan..nampk je..sbb kebetulan mmg tak boleh minum air sgt sbb alahan...nmpk je bila scan

scan perut ke tvs?.. Cuba cari tempat yg ada tvs.. Tiga orang anak sy, kalau scan perut ni bila 10minggu baru nampak..

2mo trước

scan perut sis. okay sis. tq

Try scan tvs sis

period regular?