Makan uphamol 500 kandungan 7w5d

hai mommies... Kalau makan uphamol 500 masa usia kandungan dalam 7w5d ade side effect pada janin ke?? Ade yg berpengalaman boleh share... T. Kasih... 😞#ingintahu #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

Uphamol ni tk silap sy sama mcm panadol kan? 500 should be okay, tp lepas ni kena refer doktor dulu sebelum ambik ubat sebarangan. Uphamol/panadol atau paracetamol secara general selamat utk ibu mengandung.

3y trước

Mudah2an insyaallah...