Nak scan.. Agak2 nampak tak? Nak tahu umur baby.. Irregular Period!!

Hai mommies.. kalau detect mcm ni, agak2 boleh nampak tak kantung? Saya irregular period, so takleh nak ikut LMP 😮‍💨 tapi saya nak tahu umur skrg dah berapa week ~~ 31/1/2023 saya ada check jugak guna CB Digital ni, keluar 2-3.. Hari ni check keluar 3+..

Nak scan.. Agak2 nampak tak? Nak tahu umur baby.. Irregular Period!!
2 Các câu trả lời

depends jgk..kdg 5 buln pn kantung msih xnmpk lgi..biasa akn nmpk bila kndungan usia 7/8 mnggu..tpi tngok jgk kdaan..Lau was² baik scan ms 8 mnggu..

1y trước

haha typo..5 mnggu yunk..kdg 5 mnggu kntung sje nmpk..jgn risau think +ve je

Kalau pakai clearblue biasanya kena tambah 2 weeks dr yg ditulis. Kalau gini maybe dh lebih sebulan atau 2 bulan..boleh dh scan kt doc