baby kecik

hai mommies... harini check up + scan baby.. doc cakap baby kecik dr weeks dia. x silap berat baby 1.8 and then buat urine test sampai 3 kali.. terus dia refer hospital klinik O & G. tp skrg tgh tunggu date dr hospital. kencing xde kotor cuma ade darah sikit je.. ada x mommies mcm sy baby kecik #gdmondiet #33weeks

1 Trả lời

Ok tu sis baby 1.8 33 weeks. scan berat doktor tu kadang xtepat sis.hanya sekadar jangkaan berat je.saya dulu cm sis gak.dok scan kata baby kecik sangat.masa nk bersalin dok dlam lr,nurse tekan perut.dorang Pon kata baby kcik dlm anggaran 2.6 kg je.sekali bersalin kuar baby 3.05 kg

4y trước

Sama saya, masa anak no 3, dr kata baby 1.2 je, tapi sekali keluar 2.75😂, kadang ukuran diorang xtepat...