CYST masa pregnant

hai mommies.. hari tu scan kandungan 4 week tapi tak nampak lagi. org kata normal. tp ada cyst 4cm dr pon kata normal nnti dia kecut sendirj. cuma nak tnya mummy semua ada ke tips pemakanan yg boleh dimakan untuk kandungan awal ni n tips bila ada cyst.

2 Các câu trả lời

yup mmg normal klu ada cyst di awl kehamilan..cyst tu tlong suppprt janin sblum uri terbentuk..sy pn ada cyst jgk msa scan 8weeks..pastu scan lg 18weeks alhamdulillah cyst tu dh kecut..sis blh google pmkanan yg ptut n xptut di mkn..tp doc ada bgtau cyst ni blh mbesar ikut hormon..so elakkn mknan yg blh naikkan pras hormon cnth mcm soya..bnykkn mkn kurma n delima

Hi sis, nak tnya cyst tu dah kecut ke?? Cyst 4cm tu kat ovary ke? Sbb sy pun 4weeks tp doc scan xnmpak ape dlm rahim. Tp nmpak cyst 4.5cm kat ovary kiri..

5y trước

Skrg sis da bpe mggu? Cyst ok x?