mommies

hai mommies , hari ni test air kencing glucose trace . checm darah 4.7 ... knape la dekat2 nk abes bulan mcm2 plak trace. biase eh dekat2 nk msk 3 trimester mcm2 plak yg trace . sape ada pengalaman 27weeks 1st baby

1 Trả lời

Saya hari tu sebulan sblm due date sangkut tekanan darah tinggi n kencing kotor😂

5y trước

kencing kotor tu dr segi ape ye . td mula2 pun dia ckp kencing kotor . tp ble 2nd urine test tu detect glucose trace.